Lucas Raymonds Detroit tar emot Erik Karlssons Pittsburgh natten mot torsdag, en på förhand intressant batalj.

Detroit har efter förlusten i premiären mot NJ Devils med 4-3 tagit två raka segrar där man slagit bland annat Tampa Bay med 6-4. Nu senast slog man Columbus med 0-4, ett motstånd som kanske inte är jättetufft, men det var ändå starkt att hålla nollan.

Inför säsongen har man fått in en spännande back i Gostisbehere som gör en hel del poäng, och hittills har det blivit tre poäng på lika många matcher.
I övrigt har man en stark trio i Larkin, Raymond och DeBrincat där den sistnämnda är ny inför säsongen och spetsar till laget ytterligare, men trots det så är bredden inte den bästa, och även om man kan utmana de bättre lagen så tror jag man får det svårt här.
Fabbri är ett frågetecken inför matchen.

Pittsburgh jagar tredje raka

Förlust i premiären på hemmaplan där man tappade 2-1 till 2-4 sista tio mot Chicago, inte något man ville visa hemmafansen.
Därefter har man tagit dubbla segrar då man först slog Washington med 0-4 efter en riktigt fin insats, en seger man följde upp med en ny mot Calgary med 5-2 där samtliga fem målen kom i sista perioden.

Den stora snackisen är självklart nyförvärvet av Erik Karlsson som spetsar till laget oerhört mycket då han stod för 101 poäng förra säsongen. Med det vann han den interna poängligan i överlägsen stil, och då ska det även nämnas att San José var ett bottenlag.
Sedan tidigare finns backen Letang i laget som är stark framåt samt namn som Crosby, Malkin, Guentzel och Rakell samt Smith som även han är ny inför säsongen, så laget ser bra ut även om man kanske inte är den hetaste kandidaten till slutsegern.

Detroit har gjort det bra inledningsvis men det har även gästerna gjort, och då jag håller Pittsburgh som det bättre laget så väljer jag att gå på bortaseger i matchen.

Husso (Confirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip