Detroit Red Wings hemma mot Tampa Bay Lightnings är nattens enda NHL match.

Vi kör vidare med poängmakare och denna gång spelas Dylan Larkin att göra minst en poäng @ 1,85 hos Nordicbet .

"Svensklaget" Detroit har öppnat säsongen fint med fyra vinster och bara en förlust. Kanske har man anat lite halvtorka framåt men i de två senaste matcherna har laget visat annat. 4-2 mot Arizona följdes upp med 6-3 mot Vegas. Tio mål på två matcher kan ingen klaga på. Förstafemman med Gustav Nyqvist, Henrik Zetterberg och Tomas Tatar får så klart mest speltid och bevakning men vi väljer, som rätt ofta, att lägga fokus på andrakedjan, som känns minst lika bra.

Anthony Mantha, Justin Abdelkader (som petat ned Martin Frk till tredjekedjan) och Dylan Larkin är alla fina poängmakare. Om Mantha gör mål så är det Larkin som står för assisterna. Så här långt in på säsongen har Larkin gjort poäng i varje match. Mot Minnesota mål i powerplay. Mot Ottawa assist till matchens första mål. I förlusten mot Dallas drog han på sig två utvisningar men gjorde även en assist. I öken mot Arizona mäktade han med två assist och senast mot Vegas såg han länge ut att bli poänglös men löste det med fem kvar genom att assistera Luke Glendening till matchens sista mål.

Larkin får mycket istid nästan 20 minuter per match, bara i första som han fick fem mindre. Är inte så pigg på skjuta utan spelar hellre och det har ju visat sig lyckat med fem assist på fem matcher. Då det finns många duktiga powerplayspelare i laget så är det inte alltid man kör med Larkin i PP men visst händer det och då kan hans fina passningshänder komma till nytta.

Kanske inte kan vänta oss någon målfest i bilarnas stad men ett par, tre mål från hemmalaget bör komma och då hoppas vi att Dylan Larkin är servitör på minst ett av dem om han nu inte själv får sätta dit en puck vill säga. Håll sviten vid liv Dylan!

Lycka till om ni vill rygga som i så fall ska ske innan 01:30 natten till tisdag.

This is the stats tab
This is the post tip