Detroit tar emot ett b2b Washington natten mot onsdag, och här tror jag hemmalagets segersvit håller i sig.

Detroit kommer med en segersvit på fem matcher där man bland annat slagit lag som Colorado, Calgary, St Louis och Seattle.
Senast krävdes det förlängning mot Chicago, men man lyckades vinna med 2-3, och släkten var värst när Patrick Kane avgjorde mot sin gamla klubb.

Till denna matchen är det hemmaplan och där har man fina siffror med 17 segrar på 30 försök.
Truppen ser även det faktiskt bra ut med tidigare nämna Kane som snittar över en poäng per match samt namn som Seider, Larkin, DeBrincat och Raymond, så det finns bra bredd i laget, och i grunden är man det bättre laget här, speciellt då skadeläget är betydligt bättre.
Husso förväntas missa matchen.

Washington kommer slitna?

Washington studsade tillbaka på segerspåret efter förlusten näst senast då man slog Ottawa med 6-3. Man var grymt effektiva då man gjorde sex mål på 20 skott, och man fick Forsberg i gästerna kasse utbytt redan efter en period.
Nu är det dock match tätt inpå igen då man är b2b samtidigt som det nu även är bortais, ett minus då man tagit sina flesta poäng på hemmais.

Läget i truppen är fortsatt jobbigt då man fortfarande förväntas sakna Bäckström, Dowd, Fehervary, Kuznetsov, Jensen, Milano och Oshie, så det är en lång lista, och känslan är att man får svårt att upprepa segern senast.

Detroit har formen på topp och truppen ser spännande ut, och när man tar emot ett b2b Washington på hemmais tror jag man visar sig starkast, vilket gör att jag går på hemmaseger i matchen.

Lyon (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip