Ryska KHL bjuder på torsdagskvällen på match mellan Dinamo Riga och Barys Nur Sultan, och här bör hemmalaget få det tufft.

Dinamo Riga är ett av seriens absolut svagaste lag, så det är inte konstigt att man är tippade i botten.
Ser man på senaste säsongen så tog man bara 28 poäng på 60 matcher, vilket gjorde att man blev rätt klar jumbo.
Denna säsongen har man hunnit med att spela fem matcher och det har resulterat i två segrar och fyra förluster.

Nu senast blev det seger mot Nizhny Novgorod med 2-1 där man inför den tredje perioden hade en 2-0 ledning. I den sista perioden var det dock spel mot ett mål och man ska vara glada att man lyckades vinna på ordinarie tid, för spelmässigt så var man det klart sämre laget i matchen.

Kikar man på truppen så har man positiva inslag i Radil, Shinkaruk och Gormley, men de är få och som lag håller man en väldigt låg nivå, och segrarna lär precis som senaste säsongen komma sporadiskt.

Barys Nur Sultan är ett mittenlag som gjort det bra inledningsvis då man vunnit två av sina fem spelade matcher.
Motståndet har varit tufft då man mött flera riktigt bra lag, och här möter man ett betydligt beskedligare motstånd.

Senast tog man en riktigt meriterande seger då man slog Cska Moskva på bortaplan med 3-6, och det är en av de tuffaste matcherna man kan spela i ligan. Man gör även sex mål framåt på ett lag som normalt sett är extremt täta bakåt, vilket gör insatsen än mer imponerande.

Truppmässigt så finns det en hel del intressanta spelare i Valk, Dietz, Frattin och Mikhailis, vars pappa även är coach i laget.
Man har även flera svenska inslag i Lilja, Berglund, Martinsson och Alsing som även dem håller en bra nivå, och gör man en liknande insats som senast så bör man plocka en ny seger.

Dinamo Riga är ett av ligans svagaste lag och nu när man ställs mot ett klart bättre Barys Nur Sultan så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT