Klasskillnaden ska vara total när superlaget och serieettan Dinamo St Petersburg gästas av Bars som inte bör ha något att hämta här.

Dinamo St Petersburg heter laget som toppar serien och vinsterna rullar in på löpande band. Man står på tre raka segrar och kikar vi över de tio senaste så har man åtta segrar och två förluster. Senast var det jumbon CSK VVS som var på besök, och de kan inte tycka det är kul att redan innan match känna att man inte har något att hämta. Man vann med 9-1 och matchen innan vann man med 1-5 borta.
På hemmaplan är man overkligt bra och man har vunnit 16 av 19 matcher med en målskillnad på 68-22. Man har en spelare i Shevchenko som leder hela ligans målliga och man har också Biryukov som toppar assistligan i serien.

Bars ligger en placering från slutspel och motivationen är såklart på topp. Nu är hemmalaget redan klara, men det har man i teorin varit för längesedan och krossen senast visade att man inte har några som helst problem med motivationen.
Bars kommer med tre segrar de fem senaste där samtliga är tagna på hemmaplan. Man är också klart bättre på hemmaplan och nu när det vankas bortamatch så tror jag även spelarna känner att det här är en av de svåraste matcherna man kan spela.
De fem senaste bortamatcherna har slutat med en seger och fyra förluster, faktum är att man vann med 0-1 i segermatchen, och det är det enda målet man gjort sista fem vilket såklart är under all kritik.
Man kan inte mäta sig varken offensivt eller defensivt med hemmalaget och det luktar kross all världens väg.

Lagen har möts en gång denna säsong och då vann Dinamo St Petersburg borta med 3-8 efter att man krossat, och nu när det är hemmaplan så ska man vara överlägsna.

Speltips: 1 asian hcp -2 och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip