CHL ska dra igång med de två sista omgångarna, och jag har valt ut ett spel i matchen mellan Djurgården och Adler Mannheim.

Djurgården ligger tvåa i tabellen och man behöver ha en poäng de två sista matcherna här. Man kommer möta Adler Mannheim i båda matcherna som är kvar, och det är inte alls man får med sig poäng från bortamötet, Så det bästa är helt klart att gå för seger här på hemmaplan.
I SHL ligger man trea och senast tog man en meriterande bortaseger mot Luleå med 1-3. Jakob Josefsson är skadad och blir borta 8-10 veckor, men man vann utan honom sist, så laget håller bra bredd.

Adler Mannheim toppar gruppen på elva poäng, två före Djurgården. Man har chans att säkra gruppsegern här på bortaplan, men man vet också att det är en tuff bortamatch, så det gäller att komma förberedda. Man avslutar på hemmaplan, så även om man förlorar här så kan man ändå vinna gruppen.
I serien ligger man tvåa med 19 poäng på 9 matcher, man har dock åtta poäng upp till omöjliga München som tagit nio raka segrar.
Man har en del fina spelare Smith, Huhtala och Rendulic som kommer med bra meriter. Jag tror dock man kan få det tufft på bortaplan och man får istället försöka lösa gruppsegern på hemmaplan i nästa match.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip