Djurgården mot Färjestad ikväll 19.00 på Hovet. Ett riktigt tungviktsmöte mellan två lag som spelat en glimrande hockey till och från denna säsong. Jag tycker dock att hemmalaget har ett lite väl stort övertag oddsmässigt ikväll då det bör bli en oerhört jämn match. Jag spelar Färjestad med 2-vägshandikapp +0.5 hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Djurgården kommer senast från en jätteseger mot Frölunda på bortais när man slaktade göteborgarna med 6-1. Innan det hade Djurgården två matcher där man blev utan poäng. Dessförinnan var formen ruggigt fin med fyra raka segrar, så det är ett Djurgården med bra form som spelar ikväll. Färjestad är inte så mycket sämre dem, Färjestad har fyra segrar i sina fem senaste matcher, med andra ord två lag med riktigt fin form som ställs mot varandra ikväll.

Djurgården ligger på fjärde plats i tabellen samtidigt som Färjestad har händerna om silvermedaljen just nu. Det skiljer endast två poäng mellan lagen så matchen ikväll är av oerhört stor vikt.

Dessa lag är oerhört jämna så jag kan tycka att Djurgårdens odds är lite väl lågt. Jag tycker Djurgården borde stå runt 2.10 i en sån här match, så värdet ligger helt klart på Färjestad inför kvällens drabbning.

Den stora fördelen som Djurgården har inför detta möte är att deras powerplay är klart bättre än Färjestads. Men Färjestad har också en klar fördel mot Djurgården, det är att Färjestad vunnit säsongens två möten mot Djurgården. Två uddamålssegrar har Färjestad tagit denna säsong mot Djurgården och inkasserat 6/6 möjliga poäng.

Återigen, detta är en mycket jämn match som kan sluta hur som helst och då vill jag väldigt gärna ha mina pengar på Färjestad +0,5.

Match: Djurgården - Färjestad
Spel: Färjestad +0.5
Odds: 1.98
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder
// Grinder

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip