Inför matchen mellan Djurgården och Färjestad så finns det ett odds som lockar mig tillräckligt mycket för att spela det. Över 4.5 mål mellan Djurgården och Färjestad tycker jag är ett bra spel, det hittar vi hos Bethard , FastBet , SpeedyBet i skrivande stund. Spelet tas i vanligt ordning med en flat.

Djurgården har inlett SHL på ett fint vis och ligger trea i tabellen. Vill man befästa sin tredjeplats i serien är det dock viktigt med en seger här då det är ett riktigt getingbo om topplaceringarna just nu. Färjestad har det gått lite tyngre för minst sagt, en sjätteplats just nu, men det är ingen stress alls, säsongen är lång...

Den gemensamma nämnaren mellan dessa två lag har verkligen varit målsnittet. Båda lagen har gjort mycket mål och släppt in en hel del. Jag behöver väl inte ens nämna vilka som gjort flest och släppt in flest, det är obvious med tanke på tabellplaceringarna.

För Djurgården har hittills fem av sex matcher hade fler än 4.5 mål i sig och i Färjestads matcher är det nästan samma statistik, 4/6 matcher har nått över 4.5 mål. I Djurgårdens matcher har hittills målsnittet under ordinarie tid legat på 5.66 mål per match och i Färjestads matcher har det legat på hela 6.0 mål per match. Ni fattar ju, det vore tjänstefel att inte spela över 4.5 mål i denna match till 1.67 gånger pengarna.

Match: Djurgården - Färjestad
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.67
Insats: Flat
Bolag: Bethard , FastBet , SpeedyBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip