Under torsdagen så har vi en riktigt fin match att sätta tänderna i, nämligen matchen mellan Djurgården och Frölunda. I skrivande stund så erbjuder bet365 helt jämna odds i matchen och det tycker jag är fel trots att Frölunda är sinnessjukt bra just nu. Spelet kommer alltså vara på Djurgården, vi spelar den raka ettan till 2.45, i mina ögon är det ett kanonodds, spelet tas med en flatinsats.

Djurgården har varit lite svajiga den senaste tiden, men det oroar mig inte nämnvärt trots allt. Djurgården ligger på sjätte plats i serien och har endast fem poäng upp till serieledande Rögle, så tabelläget ser rätt bra ut trots alls. Djurgården hade två raka förluster inför den senaste omgången. I matchen mot Leksand i den senaste omgången fick man dock igång järnkaminen igen då man vann med solklara 4-0 på bortais och fick en mycket viktig seger för självförtroendet. Jag tycker det är fel att Djurgården inte ens ska vara favoriter hemma trots att Frölunda är läskigt bra just nu.

Precis, Frölunda ja. Som dem spelar just nu! Frölunda har sex raka segrar och i sina tolv senaste matcher så har man galna ELVA vinster. Allting stämmer verkligen för tillfället, men det kan inte fortsätta såhär i all oändlighet. Motgångarna kommer förr eller senare och borta mot Djurgården är absolut ingen lätt match, ganska troligt att vinstsviten bryts här.

Nej, jag tycker Djurgården är för bra för att inte vara favoriter här. När man dessutom fick vinna borta mot Leksand senast så tror jag verkligen att man ska ha goda möjligheter att slå Frölunda på hemmais, klart bättre än vad oddsen visar iallafall.

Match: Djurgården - Frölunda
Spel: Djurgården
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip