Djurgården tar under kvällen emot Karlskrona på Hovet i Stockholm och jag har väldigt svårt att se Karlskrona utmana detta väldigt vassa Djurgården. Jag kommer spela hemmalaget -1,5 mål hos LeoVegas med en flatinsats till oddset 1.92!

Det ser mycket bra ut för Djurgården, man ligger just nu på en tredje plats i serien, man ligger två poäng bakom serietvåan Färjestad, Djurgården har dock spelat tre matcher färre än Färjestad så man skulle mer eller mindre kunna säga att Djurgården ligger tvåa, vid seger ikväll gör man det iallafall. Djurgården känns mycket stabila för dagen på många sätt och vis. Det mesta i spelet stämmer och man har dessutom seriens bästa målvakter, jag skulle säga att man har ett mycket stabilt lag. Även formen är god, man har fem segrar på sina sex senaste matcher och det mesta talar för att det kommer en ny seger redan ikväll. Djurgården är starka på hemmais och Karlskrona riktigt svaga borta, kommer in på det senare. Senast Djurgården mötte Karlskrona så var det på bortais. Då vann man exempelvis skotten på och utanför mål med totalt 27 skott, vilket är oerhört mycket och då var det dessutom på bortais. Djurgården ska göra en riktigt dåliga match för att inte vinna här, det räcker med att man kommer upp i normal kapacitet för att vinna denna batalj med två kassar anser jag!

Karlskrona är riktigt svaga. Man ligger just nu näst sist och jag tror faktiskt det är där Karlskrona hör hemma, jag tror att man kommer sluta på någon av de två sista placeringarna när vi summerar grundserien om några månader. Karlskronas form är inte heller direkt uppåtgående, man slog visserligen Skellefteå i den senaste omgången med 3-1 på hemmais och det är självklart starkt! Men innan det hade man tre raka förluster och det är ungefär så det ser ut. En vinst sen 2-3 förluster och då blir det inte så mycket poäng. Även fast man slog Skellefteå senast så imponerar det inte direkt, man förlorade exempelvis skotten med 21-37 och det håller inte i längden. Matchen innan mot Frölunda så förlorade man skotten med hela 44-18, det är sån otrolig skillnad. En väldigt rolig sak inför denna matchen är iallafall att Per Ledin kommer in i Karlskrona, ska bli riktigt kul att se honom i SHL igen. Jag tror dock han får inleda med en förlust då Djurgården känns för starka för Karlskrona!

Match: Djurgården – Karlskrona
Spel: Djurgården hcp -1,5
Odds: 1.92
Insats: Flat
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip