Djurgården tar emot Kristianstad hemma på Hovet under onsdagskvällen, och man ska ses med bra chanser att följa upp segern från premiären.

Djurgården öppnade sitt allsvenska äventyr med att besegra Västerås i premiären med 5-3 där man rivstartade och hade 3-0 redan efter den första perioden. Gästerna reducerade två gånger om i mellanakten, men närmre än så kom de aldrig.
Man mötte ett riktigt bra lag med höga förväntningar på sig och till detta mötet ställs man inte alls på samma prov även om Kristianstad inte är någon slagpåse, och man slog dem även under försäsongen med klara 1-6 på bortaplan.

Truppen är ruskigt stark då det finns namn som Norman, Brodin, Liss, Kruger och Söderlund offensivt, och flera av spelarna är tillbaka i Djurgården efter spel utomlands.
Visst ska man få ihop ett lag med många nya spelare, men truppen är en av de bästa i hela ligan, och jag man bör kunna följa upp med en ny seger.

Kristianstad öppnade precis som hemmalaget med en seger då man tog en stabil 4-0 vinst mot Almtuna, ett lag som dock är ett av de svagaste i ligan, man gjorde dock jobbet och spelmässigt såg det bra ut, men här väntar såklart en mycket tuffare uppgift.

Laget har mängder av nya spelare då man plockat in Filip Larsson och Jorgen Hanneborg på målvaktssidan samt Fred Nilsson, Roope Laavainen defensivt. Framåt är namn som Pontus Netterberg, Patrick Bajkov, Aleksi Ainali och Jack Kopacka nya för säsongen, så det har kommit in några spännande namn, men man är inte på samma nivå som hemmalaget.

Djurgården är klara favoriter i matchen och det är helt rätt då man har fördel av hemmaplan samtidigt som man normalt sett är numret större än Kristianstad, och jag tror man tar en bekväm seger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip