Formstarka Djurgården tar emot Linköping på Hovet och här finner jag värde i att spela stockholmarna till 1.95 hos LeoVegas / 888sport / Unibet .

Vi börjar prata lite om LHC. Gästerna har inte spelat match sedan 8-4-förlusten i Leksand och det var i början på februari, närmare bestämt den 5'e. Innan det hade Linköping förlorat med 5-0 borta mot Skellefteå AIK och 3-1 i Timrå. Lägg därtill att de lämnade Luleå med förlust, men då med 3-2 efter förlängning i gamla Delfinen.

Summa summarum så är östgötarna uppe i fyra raka matcher utan vinst.
Och ack så viktigt, de har inte spelat hockey sedan 5/2 då de alltså förlorade med 8-4(!) i Leksand.

Djurgården då, hur lyder status där? Mesta mästarna har haft det jättetufft under säsongen, inget att snacka om. Sportchefen har lämnat, tränarbyten har genomförts och spelaromsättningen har varit stor, men den tillförordnade sportchefen i K-G Stoppel har levererat finfina nyförvärv och som DIF ser ut just nu är säsongen långt ifrån körd.

Djurgårn spöade tidigare i veckan Växjö på hemmais och då genom en 6-2-seger här på Hovet. Innan det slogs Luleå med 5-4 efter straffar och ett nyförvärv som verkligen imponerar är Tim Söderlund.

SPELTIPS
LeoVegas / 888sport / Unibet ger oss 1.95 på rak DIF-seger.
Det är bra och det spelar jag.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip