Tvåan Djurgården tar emot ettan Modo på hemmais under tisdagen i hockeyallsvenskans enda match, och här tror jag på hemmaseger.

Djurgården har haft skyhöga förväntningar på sig hittills och trots en andraplats i tabellen har det funnits en hel del kritik om spelet, ett spel som dock inte alltid sett bra ut.
Man lyckas dock vinna matcher, vilket ett bra lag gör trots sämre insatser.
På slutet har det blivit fyra raka segrar där man närmast kommer från dubbelseger mot Västervik på bortais, och på de tio senaste matcherna har man tagit åtta segrar.

Nu väntar hemmaplan och det har varit en fördel hittills då man bara förlorat en enda match efter sju försök på hemmais, och bland annat har både Björklöven och Västerås vänt hem tomhänta.
Truppen håller en ruskigt bra nivå samtidigt som både Elliot och Klasen kommit in på slutet, och på hemmais ska segerchansen vara bra trots tufft motstånd.

Modo är det lag som imponerat mest hittills då man toppar tabellen tre poäng före Djurgården.
Framåt har man gjort hela 61 mål framåt vilket är mest av samtliga lag i ligan, och tillsammans med Björklöven sticker man ut rejält mot övriga lag.
Man kommer precis som hemmalaget med fyra raka segrar, och den senaste tog man mot Karlskoga efter förlängning på bortais, lagets andra raka på resande fot.
Bortaplan ser jag dock som en nackdel då man varit ruskigt starka på hemmais under säsongen.

Man har ett grymt lag med Näsen, Woods, Bernhardt och Dickinson som öser in poäng framåt, och samtliga är topp tio i den totalt poängligan. Detta är dock en av säsongens tuffaste bortamatcher, och här tror jag att man det svårt mot ett starkt hemmalag.

I båda lagen finns det massor av kvalitet men här bör hemmafördelen bli avgörande då Djurgården är svårslagna på Hovet, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip