Kampen om en SHL-plats rullar vidare när Djurgården och Modo gör upp för sjätte gången, och här väntar jag mig en ny tight match.

Djurgården vann senast borta mot Modo med 4-6 i en match där en förlust hade gett Modo SHL-platsen, så segern var oerhört viktig.
Med 2-5 på tavlan tidigt i tredje såg det riktigt bra ut. Modo reducerade dock två gånger om och hade inte Myrenberg klivit fram hade det helt klart kunnat bli en ny förlängning mellan lagen, men man lyckades hålla undan.

Nu är man tillbaka på hovet men sett till de två tidigare mötena i hallen så har man förlorat båda, så att man är rätt klara favoriter tycker jag är fel då jag väntar mig en ny jämn match, och gästerna håller riktigt bra nivå, vilket de visade i grundserien.

Modo ska inte underskattas

Modo lyckades inte spela till sig SHL-platsen senast då man förlorade med 4-6, och de två första perioderna var sisådär. I tredje såg man dock riktigt bra ut och man kunde absolut ha tagit matchen till förlängning då man skapade en hel del lägen, men det räckte inte hela vägen.
Nu får man ladda om och man har fortfarande övertag med 2-3 i matcher, så pressen är fortsatt på Djurgården.

Ser man på kvaliteten i laget så har man massor i Bernhardt, Dickinson, Woods och Aagaard för att nämna några, och följer man upp den tredje perioden från senast så är man absolut inte borträknade här.

Hittills har det varit väldigt tighta matcher mellan lagen och här tror jag inte på något undantag då Modo faktiskt vunnit båda sina bortamatcher, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip