Dags för semifinaler i Champions hockey league där Djurgården ska ta sig an tjeckiska Mountfield.

Djurgården startade det nya året med att vinna mot Oskarshamn med 2-4. Josefson stod för ett mål i matchen. Vi fick också se Wandell göra två mål, och målmässigt så bidrog nästan samtliga linor.
Nu är det dags för CHL igen efter att man tog sig vidare från kvartsfinalen där man slog ut München med imponerande 8-1 över två matcher.
Här börjar man på hemmaplan och jag tror det kommer vara viktigt att ta med sig en seger härifrån då bortamatchen i Tjeckien kommer vara riktigt tuff.
Truppen innehåller riktigt bra spets i Josefson, Axelsson, Bergfors och Hultström för att nämna några.
Widing är inte tillgänglig i matchen.

Mountfield har hunnit med en match under 2020 och det var mot serietrean Kometa Brno. Där blev det seger med 2-1 efter förlängning på hemmaplan. I den inhemska ligan ligger man på en niondeplats, och med tanke på att den tjeckiska ligan håller svagare klass än den svenska så säger det en del om laget. Man gör även få mål med sina 81 stycken vilket betyder att man bra har tre lag bakom sig i ligan som gör färre mål.
Man tog sig till semifinalen här genom att slå ut Zug med 1-5 totalt, där man i den avgörande matchen något oväntat vann med 0-4.
I laget hittar vi spelare som Koukal, Smolenak och Vincour offensivt, men överlag har man en svagare trupp än Djurgården då bredden i laget är svag.

Djurgården kommer göra allt för att få med sig en seger här då man vet att bortamatchen kommer bli tuff, och kommer man upp i normal nivå så ska man vara det bättre laget.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip