Speltips: Djurgården - Örebro

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-24 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.07
Tips: 1
Djurgården tar under tisdagskvällen emot Örebro och jag kommer placera mitt spel på hemmalaget Djurgården. 2.07 i odds känns fint i min bok då jag anser att Djurgården har mer än 50% chans att vinna matchen. Spelet spelas med flatinsats hos Coolbet.

Djurgården är riktigt tunga i år och förtjänar verkligen sin fjärdeplats i tabellen. Djurgården har endast förlorat två matcher under ordinarie tid denna säsong, bara det är ett tydligt tecken på hur otroligt svårslagna man är. Man kommer senast från två bortaförluster efter OT mot Linköping och nu senast Karlskrona så revanschsuget i Stockholmslaget bör vara på topp. På hemmais har man under säsongen varit mycket bra, fyra vinster på fem möjliga försök, som jag tryckt på innan så är det mycket viktigt för att lag att tidigt på säsongen vinna matcherna på hemmais, dels för självförtroendet, att man känner att man är starka på sin hemmais och sen kanske det viktigaste av allt att publiken är nöjd och fortsätter komma på matcherna. Djurgården har vunnit skottstatistiken i åtta av elva matcher denna säsong, 322 skott på mål har man skjutit men bara släppt till 260 skott mot eget mål. Det är rätt skottsnålt när Djurgården spelar, men när man släpper till så få skott mot eget mål så räcker det långt. Djurgården är det tredje bästa laget i serien på att släppa till skott mot eget mål så defensiven är det absolut inget fel på. En sak som är mycket intressant med Djurgården denna säsong är att man har seriens överlägset sämsta powerplay med smått pinsamma 9.52% i powerplay, siffran står alltså för hur ofta Djurgården gör mål när man har powerplay. Djurgården behöver alltså ungefär en period på sig i powerplay för att göra ett enda mål vilket är sinnessjukt. Även boxplayspelet har varit rätt svagt med en penaltykill på 75.86%. Det har ännu inte gått allt för många matcher i årets SHL så man ska inte dra alldeles för stora slutsatser av denna statistik, men en del säger det allt. Men då finns det ju givetvis en positiv sak med dessa siffror också och det är att Djurgården är så vansinnigt bra i spelet fem-mot-fem- Jag har tyvärr inga siffror på det här men jag antar att Djurgården är seriens klart bästa lag i fem-mot-fem, annars hade man aldrig legat där man gör just nu. Håller sig Djurgården på isen samt att det lossnar lite i powerplay så ska detta inte vara allt för stora problem för hemmalaget, Djurgården att vinna under ordinarie tid till 2.07 känns mycket bra!

Örebro har verkligen prickat storformen just nu men har faktiskt sex vinster på sina sju senaste matcher vilket är otroligt imponerande för ett lag som var tippat av väldigt många i botten när säsongen började. Örebro kommer senast från en seger mot Färjestad då man avgjorde med ynka 40 sekunder kvar och det säger en del om Örebros stimm just nu, man får med sig det mesta men man har även förtjänat det. Örebro har precis som Djurgården varit mycket bra i spelet fem-mot-fem, inte på samma vis som Djurgården men ändå riktigt bra. Man har inte fått till powerplayspelet men boxplayspelet har fungerat ganska bra. Räknar man ihop PP/BP så ligger Örebro på en niondeplats i serien och Djurgården på fjortonde och sista platsen. Varken Djurgården och Örebro drar på sig speciellt mycket utvisningar och lagen får verkligen inte mycket utvisningar med sig till sin fördel. Mest troligt bör vi alltså se en match med relativt lite utvisningsminuter under tisdagskvällen och då är Djurgården starkare i spelet fem-mot-fem och dessutom har man fördelen att spela på hemmais. Kollar man även till målvakterna så har Djurgårdens förstemålvakt Adam Reideborn varit lite vassare än Örebros Eero Kilpeläinen.

Djurgården till 2.07 hos Coolbet är fint! Nu börjar vi vecka 43 på bästa tänkbara vis!

Match: Djurgården - Örebro
Spel: Djurgården
Odds: 2.07
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Djurgården - Örebro
Spela på Speltips Djurgården - Örebro
SHL-Grinder - 24 Oktober 2017 - 02:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kall-El - 2017-10-24 11:27

Jag skulle snarast hävda att det finns ett mervärde i att spela Örebro här.

* Örebros form är en orsak.
* En annan är att DIF spelat uruselt de senaste två matcherna.
* Ett tredje är att, om mitt minne inte sviker, har DIF de senaste säsongerna haft svårt mot just Örebro.
* DIF har generellt sett under denna säsong haft det "jobbigt" mot lag som spelar snålt och tight. ( Tänk svårt att skapa chanser "på egen hand". )

Av dessa orsaker hade jag valt att spela Örebro alternativt lite mål för detta känns onekligen som en målsnål historia. Min personliga gissning är att matchen slutar 1-3 till Örebro. ( Sista målet i öppen kasse. )


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Portugal - Marocko
Fotboll - VM 2018 - 1 & över 2,5 mål
2.65
15:00  Cilic - Muller
Tennis - ATP Queens - Mul hcp +3,5 games
1.85
17:00  Uruguay - Saudiarabien
Fotboll - VM 2018 - Uru vinna båda hl
2.12
20:00  Iran - Spanien
Fotboll - VM - Under 9,5 skott
1.92
20:00  Iran - Spanien
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
2.11
17:00  Frankrike - Peru
Fotboll - Fotbolls-VM - 2 asian hcp +1,5
1.62
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotboll - VM 2018 - 1 vinna och hålla nollan
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar