Även i denna matchen tror jag på underspel och kommer spela under 4.5 mål hos Unibet till 2.00 med en flatinsats.

Djurgården och Örebro, känns verkligen som en match som är upplagd för lite mål, ett Örebro som är vassa på att stänga ner matcherna. Den senaste tiden har dock Örebro haft stora problem med just defensiven men det har varit för att man kanske velat vara spelförande i matcherna, dels för hemmaplan och dels att man ibland mött sämre lag som Rögle. Denna matchen kommer det bara vara fokus på en sak och det är defensiven. Men kommer absolut komma till hovet och göra det man gjort bra denna säsongen, spela aggressivt och bra i försvarsspelet med ganska hög press. Det har Örebro gjort riktigt bra och man bör kunna göra det i även denna matchen mot Djurgården.

Djurgården har även dem under säsongen varit vassa defensivt, man har varken släppt till mycket skott eller mycket mål. Det har varit Djurgården styrka, men sen har man även varit effektiva framåt och det gör att man ligger på den fina placeringen i serien som man just nu gör.

Både Örebro och Djurgården har vasst väldigt svagt powerplay samtidigt som båda lagens boxplay är riktigt bra. Därför bör inte heller specialteams hota speciellt mycket för vårt spel.

Dessutom sitter båda lagen på otroligt bra målvakter som verkligen kan göra så denna match blir målsnål. Det är ganska exakt samma matchup mellan Djurgården - Örebro som i Växjö - Luleå och därmed tror jag på underspelet i båda matcherna.

Match: Djurgården - Örebro
Spel: Under 4.5 mål
Insats: Flat
Odds: 2.00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip