Djurgården mot Örebro 15.15 på Hovet blir en intressant match. Det är nämligen två lag som måste få ett trendbrott och det laget som jag tror kommer få sitt trendbrott är Djurgården. Således spelar jag Djurgården -1.5 hos Goliath eller OHMbet till 2.25 med en flatinsats.

Djurgården har sin första svacka på hela säsongen och det är när man borde vara som bäst. Axel Johnsson Fjällby har precis anlänt till laget, men med han i truppen har det inte blivit någon seger. Djurgården står nu på tre raka förluster, man har dock haft ett mycket tufft spelschema. Idag möter man klart lättare motstånd, det är lördagsmatch på Hovet och Djurgården MÅSTE ta tre poäng, jag tror man kommer göra det. Djurgården har ett makalöst bra powerplay som grusat lite på slutet, men det är bara en tidsfråga innan det börjar rassla in puckar för Djurgården i PP. Djurgården är dessutom vassa i boxplay, man är helt enkelt ett mycket homogent lag. Idag möter dessutom Djurgården det lag i serien som är allra sämst i boxplay, det kan verkligen bli en rolig kväll för Djurgården om man levererar som man brukar göra.

Örebro har det tufft i SHL. Man var klart bättre än Luleå i sin senaste match, men det var på hemmais. Trots det föll man och fick gå och lägga sig med noll poäng på kontot. Örebro har fyra förluster i sina fem senaste matcher och dessutom ligger man på 12e plats med ynka en poäng ovanför sträcket. Örebro ligger verkligen pyrt till och man måste få det att lossna snart. Men det är inte i dessa matcher som Örebro ska ta sina poäng och jag tror verkligen man får svårt att göra det ikväll med. Örebro har det tufft på bortais, man har förlorat fem av sina sex senaste i bortabåset.

Örebro har mött Djurgården en gång denna säsongen på hemmais, då föll man med 2-8.... Det är givetvis en skön känsla för Djurgården att veta att man gjorde åtta mål på Örebro senast. Jag tror inte det blir en sån brutal kross idag, men jag väljer att för en gångs skull gissa, jag säger 5-1 Djurgården och AJF gör två mål.

Match: Djurgården - Örebro
Spel: Djurgården -1.5
Odds: 2.25
Insats: Flat
Bolag: Goliath , OHMbet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip