På Hovet i Stockholm tar ett Djurgården som har det kämpigt emot ett Oskarshamn som gjort det bra så här under säsongsupptakten av svenska hockeyligan och här tror jag att chanserna för målkalas ska ses som goda!

Djurgården har öppnat säsongen ruskigt svagt. Stockholmarna noteras för blott två trepoängare på elva framträdanden och är just nu nästjumbo i SHL med åtta poäng efter elva omgångar. Allt detta med en målskillnad på 29-39, så defensivt finns det väldigt mycket mer att önska från hemmalagets sida som hittills under säsongen gått över 5,5 mål i sex av sina matcher och på hemmais har samma lina passerats i tre av tre, men över 4,5 har de gått i fyra av sex som hemmalag och totalt åtta av elva.

Oskarshamn gör det bättre. De har 16 poäng efter tio omgångar och är just nu på en sjätteplats. För deras del är det med en total målskillnad på 33-31, vilket innebär att de gått över 5,5 mål i sex av tio och på bortais har samma mållina passerats i två av fyra, men över 4,5 har hittat hem i fyra av fyra hittills och jag tror helt enkelt att det fortsätter målas friskt när dessa lag är i farten.

Senast Oskarshamn gästade Djurgården på Hovet så vann gästerna med 4-3. Därefter har lagen möttes ytterligare en gång, då med Oskarshamn som hemmalag och då vann hemmalaget med 4-2. Djurgården har fyra raka förluster mot Oskarshamn och alla dessa har gått över fem mål, så min teori är helt enkelt att det blir många mål igen då det är viktiga poäng på spel för båda lagen.

SPELTIPS
Över 5 mål (asian) till 1.61 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip