Dags för andra omgången för dem flesta lagen i SHL. Ett spel i en speciell match lockar mig verkligen. I matchen mellan Djurgården och Rögle kommer jag spela BLG2M som alltså är en förkortning för "Båda lagen gör 2 mål". Precis samma spel som när man spelar BLGM i fotboll, då räcker det med ett mål vardera, nu måste vi se två mål från båda lagen för att spelet ska sitta. Spelet hittas hos Nordicbet till 1.91 och spelas med en flatinsats.

För det första så ligger mer eller mindre alla andra sidor runt 1.70-1.80 på detta spel, men Nordicbet sticker ut en del med 1.91, det är dock absolut inte bara på grund av utsticket som jag spelar detta spel. Jag tycker detta är ett perfekt spel på just denna match. Rögle är ett lag som har en mycket bra offensiv men klart svagare defensiv. Som jag var inne på i mitt långtidsspel så tror jag att Rögle kommer spela mycket målrika matcher denna säsong. Idag möter man Djurgården på bortais, återigen en match där man inte har någonting att förlora, det borde verkligen bli full gas från Rögles sida.

Djurgården då? Ja i premiären torskade man mot Frölunda på bortais med 2-1 i en mycket händelserik match. Jag tycker Djurgården gjorde det bra men man hade inte marginalerna på sin sida. Djurgården hade hela 36 skott, men lyckades bara förvalta ett av dem väl (och då var det öppen kasse). Lite mer effektivitet från Djurgårdens sida och man hade mycket väl kunnat vinna matchen. Nu är det dags för hemmapremiär på Hovet och jag kan inte tänka mig annat än full gas från hemmalaget från start till mål.

Förra säsongen möttes lagen fyra gånger. Matcherna slutade 6-2, 3-3, 2-1 och 6-2. Tre av fyra matcher mycket målrika och även vårt spel hade suttit 3/4 gånger. I en sån här match tror jag ännu mer på mål eftersom Djurgården premiärspelar på hemmais och både Djurgården och Rögle måste försöka revanschera sig från sina inledande förluster i SHL. Djurgården var nog nöjd med allting från förra matchen förutom just målskyttet och därför bör mest fokus ligga där. Precis som Djurgården så var Rögle mycket ineffektiva mot Skellefteå, man hade fler skott på mål men föll ändå med 5-1. Både Djurgården och Rögle måste få igång målskyttet så varför inte få igång det i denna match, ska vi säga 3-3?

Match: Djurgården - Rögle
Spel: BLG2M (Båda lagen gör minst 2 mål)
Odds: 1.91
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip