Dags för match mellan Djurgården och Rögle. En riktigt intressant match på förhand som jag tror kan bjuda på en hel del mål. Framförallt så tycker jag att oddset på att båda lagen gör minst två mål (BLGM2) är oerhört intressant till 2.40. Oddset är alldeles för högt i min mening. Spelet hittas hos SpeedyBet , Bethard och FastBet och tas med en flatinsats.

Djurgården och Rögle har varit riktigt vassa båda två i powerplay denna säsongen. Ser man till statistiken så bör lagen göra ungefär ett mål var i denna match i den spelformen. Samtidigt har boxplayspelet för båda lagen varit riktigt stabilt, så det blir inte lätt i PP.

Djurgården har denna säsong gjort minst två mål i elva av fjorton matcher denna säsong samtidigt som Rögle har gjort minst två mål i elva av fjorton matcher dem med. Kollar man på hur många gånger Djurgården varit med om matcher som båda lagen har gjort minst två mål var i under ordinarie tid så är det nio av fjorton matcher och för Rögles del är det sju av fjorton matcher. Det är alltså mer än hälften av dessa två lags matcher som slutat med att båda lagen gjort två mål eller mer. Jag anser att det är oerhört fint värde i detta spel.

Match: Djurgården - Rögle
Spel: Båda lagen gör två mål
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: Speeybet, Bethard , FastBet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip