Dags för match mellan Djurgården och Rögle igen, det är precis samma match som i tisdags bara att den här gången är Djurgården som står för "hemmaisfördelen". Oddsen är däremot helt annorlunda vilket jag absolut inte på något vis kan förstå. För mig är det givet att spela Rögle här till 2.35 gånger pengarna hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet , spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats som är = en medelinsats.

Djurgården vann senast mot Rögle efter att ha hämtat upp ett 2-0-underläge. Det är givetvis stärkande för självförtroendet hos Djurgården, men inte mycket mer än så. Det är fortfarande samma lag som ska mötas bara att matchen denna gång spelas inför tomma läktare i Stockholm. Att oddsen då går från 1.75 på Rögle till 2.25 på Rögle är verkligen helt orimligt om ni frågar mig. Hade publiken varit där så visst, då är det en helt annan sak. Men det är som vi alla vet ingen publik, det är samma is och samma spelare, att då oddsen förändras så radikalt som de gör chockar mig en hel del. Sen har givetvis oddsen ändrats en del också för att Djurgården gjorde en riktigt bra match mot Rögle senast.

Det är dock klasskillnad mellan dessa två lag. Rögle toppar fortsatt tabellen av SHL och jag tycker verkligen att man gör det välförtjänt. Djurgården ligger på åttonde plats i tabellen och hade innan de två senaste matcherna en fem matchers lång förlustsvit där man endast tog 1/15 poäng.

Värdet ligger helt klart på Rögle i denna match.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip