Andra matchen i CHL mellan Djurgården och Skellefteå, och det är nu det ska avgöras vilket lag som går vidare.

Djurgården fick med sig 3-3 i första mötet där man hade en del tur som fick med sig ett så pass bra resultat. Kikar vi i SHL så kommer man med fem raka förluster där man senast förlorade med 4-2 mot Linköping. Formen är som sagt inget vidare, och man ska inte vara så stora favoriter här.
Axelsson gjorde sin första match och stod för en assist, men det lär ta ett tag innan han kommer in i det.
Skadelistan är tung och man saknar spelare som Jensen och Josefson. Även Strandberg och Haga är borta den närmsta framtiden, och det är inga spelare man vill stå utan.

Skellefteå förlorade även dem senast i SHL då Brynäs vann med 6-4, och formmässigt glänser man inte heller. Man mötte dock Djurgården hemma den 31/10, och där vann man med 4-0.
Ser man till första mötet i turneringen så var man det bättre laget och bör haft med sig en ledning inför denna avgörande match.
Nu ska man dock försöka ta sig vidare och det får man försöka med på bortaplan, men jag ser segerchansen som bra då hemmalaget har en del tunga skador i laget.

Gästerna känns helt klart mest intressanta ut spelmässigt här, och jag tror man vinner matchen redan efter ordinarie tid och tar sig vidare till nästa runda.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip