Speltips Djurgården - Södertälje

SPORT

Ishockey

LIGA

Hockeyallsvenskan

PUBLICERAD

24/02/2014 10:54

post-img

Djurgården - Södertälje

SPELSTOPP

24/02/2014 19:00

Speltips Djurgården - Södertälje

Haze91

Haze91

Hans Wågegård

PUBLICERAD

24/02/2014 10:54

PUBLICERAD

24/02/2014 10:54

SPELSTOPP

24/02/2014 19:00

SPORT

Ishockey

LIGA

Hockeyallsvenskan

5
post-img

Djurgården - Södertälje

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2,15
Tips Djurgården -1,5 mål

Hello! Då var det stora mästerskapet OS över. Sverige fick se sig besegrade mot jätten Kanada som vann rättvist och utan en strålande Henrik Lundqvist i kassen så hade segersiffrorna varit större.

Nu blickar vi tillbaka mot Sverige där vi kommer få se en intressant avslutning i både SHL och i Hockeyallsvenskan. Med sex omgångar kvar i SHL så är det bara fyra kvar i Hockeyallsvenskan där vi tar och börjar idag.
Full omgång men fokuset ligger i länsderbyt mellan Djurgården - Södertälje.

Djurgården, ja ojojoj vad ni har gått som tåget den senaste tiden. Tolv raka matcher utan förlust på ordinarie tid och fem raka trepoängare. Det har gjort att Djurgården är på allvar med om och slåss om direktplatsen till Kvalserien. Men vi börjar med förra matchen. Där Djurgården åkte till Umeå och tog sig an Björklöven. Efter en första period som var Djurgårdens och laget tog ledningen med 1-0 så spelade Björklöven upp sig och var det bättre laget resten av matchen. Djurgården fick in 2-0 och var rejält tillbaka pressade i den tredje perioden där Björklöven's 1-2 reducering kom för sent. Djurgården kunde hålla undan och vinna med 2-1.
Det gör som sagt att Djurgården nu har tagit fem raka segrar och har klättrat på i tabellen. Med 84 poäng efter 48 omgångar så är Djurgården på en fjärde plats med blott tre poäng bakom BIK Karlskoga (som möter Rögle borta ikväll) och två ner till femman Karlskrona.
Hemmaspelet på Hovet har sett bra ut den senaste tiden. Med totalt 47 inspelade poäng på 24 hemmamatcher så är Djurgården seriens femte bästa hemmalag. Med en statistik på 16 segrar, varav 6 efter övertid/straffar och 8 förluster, varav 5 efter övertid/straffar och en målskillnad på 84-53.
Djurgården har på sina fem senaste hemmamatcher tagit poäng i samtliga och vunnit tre av dessa fem. Noterbart är att segrarna har kommit mot serietvåan Malmö 5-2, formstarka Mora 6-2 och serietrean BIK Karlskoga 7-3. Medan en övertidförlust mot serieledarna Västerås 3-4 och sexan Rögle 1-2 efter straffar.
Djurgården som verkligen har fått till sitt spel och efter att "Säcken" kom in efter Zabel så har det verkligen inte blivit sämre.
Läget i Djurgården: "Det är ännu oklart om skadeläget i Djurgården. Kommer vi till spel med samma lag som sist saknas Nils Andersson, Timmy Pettersson, Philip Holm, David Lidström och Alexander Falk. Möjligt att Lidström är tillbaka till kvällens match."

Södertälje SK, ett lag som var på rejäl uppgång när Andreas Johansson tog över laget. Södertälje har räddat sitt skin och är klara för att spela Hockeyallsvenskan nästa säsong då det står klart att Troja/Ljungby och Björklöven kommer få kvala sig kvar. Södertälje stod för en stark upphämtning senast hemma mot Oskarshamn. Efter att ha legat under med 2-0 inför den tredje perioden och troligen en rejäl utskällning i periodpausen kom Södertälje ut som ett nytt lag och vände på steken och fick fira sitt 112 årsjubileum på bästa tänkbara sätt, seger 3-2.
I och med segern så har Södertälje på sina fem senaste matchen två segrar och tre förluster.
Med segern senast så säkrade Södertälje nytt kontrakt och ligger på en tolfte plats med 61 poäng efter 48 omgångar. Med tolv poäng kvar att spela om så har Södertälje tretton pinnar ner till nästjumbon Björklöven och tio poäng upp till sista playoff laget Mora.
En orsak till att Södertälje ligger där laget ligger är säsongsinledningen där inget fungerade och en annan orsak har varit att bortaspelet har inte vara glänsande. Med 26 poäng på 24 bortamatcher så är Södertälje seriens tionde bästa bortalag. Med en statistik på 8 segrar, varav 1 efter övertid/straffar och 16 förluster, varav 3 efter övertid/straffar och en målskillnad på 49-78.
Södertälje har på sina fem senaste bortamatcher tagit poäng i tre av dessa men det har endast blivit en seger på laget fem senaste. Förluster mot Björklöven 5-4 efter straffar, BIK Karlskoga 7-3, Mora 2-1 efter förlängning och Västerås 4-3. Den senaste segern kom för tre bortamatcher sedan och det var mot Timrå 4-1.
Till kvällens match så kommer Södertälje till spel med en drös spelare borta. Klubben har tappat William Nylander och Sebastian Bengtsson. Sen är Dan Iliakis och Jacob Dahlström skadade och tveksamma till spel är Lucas Carlsson och Jesper Thörnberg. Klart är det att Sebastian Idoff står.
S. Idoff Matcher: 27 Impm: 1,99 Räddningsprocent: 91,9

Historia:
Det fjärde och sista länsderbyt för säsongen.
Den första matchen spelades i Södertälje och där vann Djurgården med klara 4-0.
Den andra matchen spelades på Hovet, seger 2-1 till Södertälje.
Den senaste matchen spelades i Södertälje. En 2-1 seger till Södertälje efter straffar. Därmed har Södertälje 2-1 i matcher mot Djurgården denna säsong.

Kommentar:
In i sluttampen av serien och jag ser att detta är en match Djurgården måste vinna för att verkligen ge BIK Karlskoga en kamp om den tredje och direktavgörande platsen till Kvalserien.
Jag tror på Djurgården därför att:
1: Djurgårdens form är riktigt imponerande. Tolv raka matcher utan poängförlust och fem raka segrar och har nu ett seriöst häng på serietrean BIK Karlskoga, endast tre poäng efter.
2: Hemmaspelet har blivit riktigt bra den senaste tiden. Poäng i fem raka matcher Och nu närmast två raka segrar, Mora 6-2 och BIK Karlskoga hela 7-3. En imponerande läsning.
3: Södertälje's motivation. Laget har tappat viktige kuggen Nylander för resten av säsongen och Dahlström. Och har en del jobbiga namn på skadelistan och kommer fylla ut laget med spelare från J20. Sen att laget inte har något mer att spela för än någon högre tabellplacering då det ska till ett mirakel om Södertälje ska lyckas knipa den sista playoff platsen.
Det som talar emot detta är att Södertälje mer än gärna ser att Djurgården missar Kvalserien och att det är Södertälje som är laget som stoppar Djurgården för att komma dit och kommer ge allt för att vinna dagens match. Sen att det brukar bli jämna och tighta matcher när dessa två lag möts.
Men jag tror på att Djurgården ska klara av att lösa minst två puckar mot detta Södertälje. För vid förlust idag och seger för BIK Karlskoga så har jag svårt att se för Djurgården att ta in sex poäng med tre matcher kvar och vid en uddamålsledning som kommer oftast alltid möjligheten med tom kasse.
Nej mitt spel blir Djurgården -1,5 mål till 2,15 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip

Djurgården - Södertälje

SPELSTOPP

24/02/2014 19:00

Djurgården - Södertälje

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2,15
Tips Djurgården -1,5 mål

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Jansson911 -  24 Feb - 15:58
Ber om ursäkt! De hade Timrå emellan Mora - BIK därav min förvirring. Lycka till !
Haze91 -  24 Feb - 14:56
Jansson911
"Noterbart är att segrarna har kommit mot serietvåan Malmö 5-2, formstarka Mora 6-2 och serietrean BIK Karlskoga 7-3. Medan en övertidförlust mot serieledarna Västerås 3-4 och sexan Rögle 1-2 efter straffar."
Freppo
Bedömningsfråga, dom har ju tolv raka matcher utan förlust på ordinarie tid. "Tolv raka matcher utan förlust på ordinarie tid och fem raka trepoängare"
Freppo -  24 Feb - 13:56
"Tolv raka matcher utan poängförlust"?
Menar du att de har vunnit 12 raka matcher?!?
fhaak90 -  24 Feb - 13:01
Hänger på här. Tror även på över 4.5 mål i matcher inkl sudden o straffar, finns till 1.50 hos bet365. Dif senaste hemmamatcher har inneburit mkt mål. Även Täljes matcher har det varit mkt mål senaste fighterna.
Jansson911 -  24 Feb - 12:48
Punkt 2: Björklöven - Djurgården 1-2 (ej imponerande), Mora vann däremot med 6-2 mot Karlskrona.

7-3 mot BIK stämmer, det ska jag inte sticka under stolen. Men sen har vi ju den där Wolmer. Räcker så!

Lycka till :)

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Endast för nya kunder. Upp till 100 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 10x bonussumman. Ytterligare villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se. Regler & Villkor gäller 18+
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

04:00

7 Maj

Nuggets-Timberwolves

Basket - NBA

1 -3.5 i halvlek

1.90

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

7 Maj

Örgryte - Helsingborg

Fotboll - Superettan

Mål i båda halvlekarna

1.83

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

7 Maj

PSG - Dortmund

Fotboll - Champions League

PSG -1

1.74

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

7 Maj

Bolton - Barnsley

Fotboll - League One-playoff

1

1.75

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:00

10 Maj

Inför ishockey-VM 2024

Ishockey - VM

Diverse

2.28

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

7 Maj

Topptipset Tips 7/5 Fotboll
324 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

7 Maj

Topptipset Tips 7/5

Fotboll

324 kr