Fredagshockey på Hovet när Djurgården tar emot Västervik, och trots att hemmalaget inte alltid levererat så tror jag man bara är bäst här.

Djurgården har haft en rätt kämpig inledning trots sin tredjeplats i tabellen, och i många matcher har målvakten Carl Lindbom fått kliva fram, något han verkligen också gjort.
Nu senast såg man ut att plocka tre poäng i derbyt mot AIK, men man tappade ledningen med 3.34 kvar att spela.
I förlängningen klev dock Liam Öhgren fram och avgjorde också sköt extrapoängen till laget.

Nu väntar hemmamatch och på hemmais kommer man med fyra raka segrar där man bland annat slagit Björklöven med 4-2 samt dagens motståndare Västervik med 2-0, och jag ser det som ett plus.
Till denna matchen gör Stefan Elliot debut samtidigt som man
på slutet fått in Linus Klasen i laget och det är en spelare som håller hög nivå sett till ligan, och han har gjort tre poäng på två matcher.
Förhoppningsvis kan han påverka lagets stjärnor att prestera, och normalt sett är detta en match man ska vinna bekvämt.

Västervik ligger på en niondeplats i tabellen och hittills har man vunnit hälften av sina 14 spelade matcher. Man inledde på ett bra sätt men på slutet har det gått tyngre, och det har bara slutat med seger i tre av de åtta senaste.
Nu studsade man tillbaka efter två raka nederlag när man slog Kristianstad hemma med 2-1, men man mötte ett Kristianstad ur form samtidigt som det var hemmais, något man trivs klart bäst på.

I truppen har man ett guldkorn i Daniel Brickley som gjort 17 poäng från sin backplats, en spelare som även har meriter från NHL.
Där bakom finns det ett par bra spelare, men överlag är truppen långt ifrån Djurgårdens nivå, och här bör man väga för lätt.

Djurgården kan mycket mer än man visat hittills men trots det vinner man ändå matcher och nu när det väntas hemmaplan samtidigt som man nyligen fått tillskott i form av Linus Klasen så ska man ha goda möjligheter att ta en ny seger, och här ska man vara numret större än gästerna.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip