Edmonton Oilers - Anaheim Ducks

Goalies: Montoya (probable) vs Gibson (probable)

Edmonton Oilers säsong är över då man officiellt är borta från slutspel. En säsong där man inte alls levt upp till vad som förväntades av laget. Den enda spelare som får godkänt den här säsongen är laget stora stjärna Connor McDavid som trots en tung säsong för laget snittat över 1 poäng/match. Oilers har nu på senaste tiden när man inte haft något slutspel att spela om lyckats vinna matcher och är faktiskt 7-2-1 senaste 10 matcherna och har dessutom 3 raka vinster. Man spelade igår där man vann mot Los Angeles Kings på hemmais med 3-2 i en jämn match där McDavid återigen var den stora skillnaden med sina 2 mål.

Anaheim Ducks har fortfarande otroligt många viktiga matcher kvar och trots att man i dagsläget besitter en slutspelsplats måste man fortsätta ta viktiga poäng då många lag jagar hack i häl bara någon poäng efter. Ducks har sett bra ut och är ute på en roadtrip. Man inledde väldigt starkt med att nolla Calgary Flames men föll senast mot tunga Winnipeg Jets med 3-2 efter övertid. Trots allt en klart godkänd insats då Jets är ett av ligans absolut bästa hemmalag. Laget har trots allt lyckats ta 3/4 möjliga poäng och formen på laget är god med 6 vinster de senaste 10 matcherna.

Trots Oilers fina form kommer jag spela på bortaseger här. Detta eftersom jag ser motivation slå klass. Och i nattens fall är även Ducks det bättre hockeylaget. Oilers är egentligen lite av en on man show denna säsong och mycket hänger på att McDavid presterar och bär laget. Oilers är även B2B och bör vara aningen tröttare i benen efter en tuff match igår och vi har även hög chans att Al Montoya kommer starta i mål. Ducks måste som sagt fortsätta ta poäng och en vinst här mot ett icke slutspelsjagande lag är en match man förväntas ta två poäng i. Ryan Getzlaf missade matchen mot Jets men kan eventuellt vara tillbaka i natt.

Jag går alltså på bortaseger här. Kommer spela Ducks ML (inklsive övertid och straffar) då Oilers trots allt har fin form och McDavid kan skapa problem, men rak vinst fungerar absolut för den som vill höja upp oddset lite.

Nattens spel är alltså:

Match: Edmonton Oilers - Anaheim Ducks
Spel: 2 money line
Odds: 1.72
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip