Chicago jagar sin femte raka seger då man gästar Edmonton på bortais, men här ställs man på väldigt tufft motstånd, och känslan är att det ska mycket till om man ska förlänga segersviten.

Edmonton har vunnit och förlorat varannan match de sex senaste matcherna. Fem av de sex senaste matcherna har dock varit på bortaplan och där har man tagit tio poäng på åtta matcher, en siffra som är bra.
Nu är det dock hemmais som gäller och där har man varit väldigt starka då man vunnit sju av åtta matcher, och den enda förlusten kom mot Philadelphia med 3-5.

Som lag håller man en riktigt bra nivå då man bland annat har världsstjärnor som McDavid och Draisaitl, och de ligger etta och tvåa i den totala poängligan.
Man har även flera bra spelare som Nugent-Hopkins och Hyman för att nämna några, och kommer man upp i normal nivå så bör man ta en bekväm seger i matchen.
Saknas gör bland annat KoekKoek, Nurse och Shore.

Chicago kommer till matchen med fyra raka segrar där man mött Nashville, Pittsburgh, Arizona och nu senast Seattle där man vann med 2-4.
Motståndet blir dock tuffare här och man har trots allt bara vunnit fem av sina 16 matcher varav fyra kommit på slutet, så överlag har man inte imponerat.

Visst har man spetsspelare i Kane, DeBrincat och Toews, men man har inte alls samma spets som hemmalaget. Överlag är truppen också svagare än Edmontons, och känslan är att man får kliva av isen utan poäng i matchen.
Saknas gör Hagel och Johnson samtidigt som De Haan och Hardman är tveksamma.

Edmonton är det bättre laget i matchen och då man även har fördel av hemmais så tror jag att man bara visar sig bäst i matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Skinner (Unconfirmed) - Lankinen (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip