Ett revanschsuget Edmonton tar emot Chicago hemma i Rogers Place natten till torsdag, och här tror jag att man visar sig starkast.

Edmonton kommer från en förlust mot Vegas med 0-4 där den matchen spelades natten till onsdag, så inför denna matchen får man kort vila.
Båda matcherna är dock på hemmamatcher, så man slipper resorna.
Trots förlusten så gjorde man en spelmässigt okej insats, och formen är fortsatt god med segrar i fem av de sju senaste matcherna.

Med tanke på att man blev nollade senast så lär lagets superstjärnor McDavid och Draisaitl vara på riktigt bra spelhumör, och då kan det bli en jobbig match för gästerna.
Utöver dem så har man spelare som Kane, Puljujärvi, Hyman och Nugent-Hopkins som även dem håller en riktigt bra nivå, och här tror jag att man tar revansch efter förlusten senast.
Koskinen och Russell förväntas missa matchen.

Chicago tillhör botten av conferencen då man ligger på en fjortondeplats, och hittills har man spelat ihop 39 poäng på 46 matcher.
Senast man spelade match var mot Minnesota för drygt en vecka sedan och då fick man stryk med klara 0-5, en förlust som var lagets sjunde på de åtta senaste matcherna, så formen är knappast på topp.

Truppen har helt klart en del bra spelare i form av Kane, DeBrincat och kaptenen Toews. Den sistnämnda har dock saknats på slutet och ser även ut att missa denna matchen, vilket är ett stort avbräck. Överlag så är även truppen inte tillräckligt bra för att utmana de bättre lagen i ligan, något även tabellplaceringen visar, och här bör man få det tufft mot ett bra hemmalag.
Johnson, Khaira, Johnson, Lankinen, Stillman och Toews förväntas missa matchen.

Edmonton är det bättre laget i matchen och efter förlusten senast mot Vegas lär man komma ut och visa att man kan bättre, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Smith (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT


This is the stats tab
This is the post tip