Edmonton mot Colorado här i en intressant match. Jag har valt att ta ställning i matchen då jag tror mest på ett av lagen.

Edmonton kommer från en 6-3 förlust borta mot San José. Man låg under med 3-0 redan efter elva minuter och när 4-0 kom tidigt i andra så blev det alldeles för tufft. Innan dess hade man två raka och sett till säsongen så har man öppnat bra då man ligger på en fin andraplats i conferencen.
Draisaitl och McDavid stod återigen för poäng och nu ligger man etta och delad tvåa i den totala poängligan, så offensiv spets finns i massor.
Nu lär man vilja studsa tillbaka direkt och med tanke på att skadeläget ser bra ut så tycker jag man absolut ska kunna vinna denna matchen.

Colorado har gått riktigt bra sista tre matcherna och man har gjort hela 17 mål. Man har slagit Nashville med 9-3, Columbus med 4-2 och nu senast Winnipeg borta med 0-4. I den matchen förlorade man skotten med klara 40-25, men Werner som gjorde sin NHL-debut storspelade mellan stolparna och fick hålla nollan.
MacKinnon stod för fyra poäng och det var förstalinan som stod för i princip allt offensivt.
Man har dock skador i laget i form av Rantanen, Landeskog och Grubauer. Nu är Francouz och Bellemare tveksamma, och det gör truppen ännu tunnare.

Skador stör hos gästerna och trots det så har man gjort bra resultat. Jag tror dock man får det tufft här, och för min del tror jag klart mest på hemmalaget.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip