Hett möte i NHL natten till lördag då McDavids Edmonton tar emot MacKinnons Colorado hemma i Rogers Place, och här har jag hittat ett spel.

Edmonton kommer närmast från en 5-2 seger mot Dallas där man stod för en riktigt bra insats, och det var inget snack om att man var det bättre laget i matchen. Detta var lagets tredje raka seger då man i de två matcherna innan vunnit med 0-4 mot Nashville samt 4-0 mot Vegas, så formen är verkligen på topp.
Precis som senast är det hemmamatch som väntar och där har man vunnit 11/12 senaste matcherna, och det är bara mot just Colorado man förlorat, men trots förlusten gjorde man en riktigt bra insats.

I truppen hittar vi superstjärnor som McDavid som toppar den totala poängligan samt Draisaitl som är fyra. Där bakom finns namn som Kane, Nugent-Hopkins och Hyman för att nämna några, så laget är riktigt starkt, och med tanke på att man trivs riktigt bra på hemmais samtidigt som formen är på topp så bör man kunna ställa till med bekymmer för gästerna.
Archibald förväntas missa matchen.

Colorado kommer med två raka nederlag i ryggen där man förlorat mot Washington med 2-3 och nu senast bottenlaget Seattle med 3-2.
I matchen senast kom man inte alls upp i nivå då hemmalagets seger inte på något sätt var orättvis, och det kommer krävas en klart bättre insats här om man ska bryta förlustsviten.

Laget har vassa spelare i MacKinnon, Kadri, Makar och Burakovsky för att nämna några. Senast saknades dock tunga offensiva pjäser i Rantanen (illness) och Landeskog samt backar som Toews, Murray och Johnson, så det är verkligen tongivande spelare som inte kom till spel, och även om man får tillbaka någon spelare till denna matchen så bör man få det svårt mot ett Edmonton med ett klart bättre skadeläge.

Colorado är ett riktigt bra lag men då man har ett jobbigt skadeläge samtidigt som man kommer från en tveksam insats så är känslan att man får det tufft mot ett hemmastarkt Edmonton med formen på topp, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Smith (Unconfirmed) - Francouz (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip