Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets

Goalies: Koskinen (probable) vs Bobrovsky (probable)

Måste match för Columbus Blue Jackets som just nu mer eller mindre håller på att kasta bort sin stora slutspelssatsning. Kan man skräpa till sig i natt och ta två viktiga poäng mot usla Edmonton Oilers?

Edmonton Oilers har verkligen tagit semester. Det tycker jag verkligen man kan säga sätt till hur laget agerat senaste 2 matcherna. Senast mot St Louis Blues blev man totalt utklassade när man föll med hela 7-2 tillslut. Oilers som hela säsongen endast levt på sina storstjärnor Connor McDavid och Leon Draisaitl är för tillfället väldigt uddlösa och när inte ens någon av de ser spelsugna ut, ja då har inte Oilers mycket att säga till om.

Columbus Blue Jackets befinner sig i ett rejält pressat läge och laget som för ett par omgångar sedan såg ut att ha en slutspelsplats tappar mer och mer. Man ligger just nu på sista slutspelsplatsen, men med endast en poäng före Montreal som vid vinst i natt kan gå om. Jackets som är ute på en roadtrip har stått för två rätt svaga insatser och senast föll man mot Calgary Flames med 4-2. Nu är det verkligen upp till bevis för Jackets som MÅSTE ta poäng i natt.

Så sätt till utgångsläget i NHL just nu så tycker jag pressen självklart ligger på Jackets. Samtidigt så tycker jag Oilers ser helt uddlösa ut och mer eller mindre vill gå på semester och Jackets måste verkligen ta poäng här. Man har inte haft en bra roadtrip såhär långt och detta är ett perfekt läge att ta viktiga poäng mot ett avsågat lag. Jag kommer därför att spela

Match: Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets
Spel: 2
Odds: 2.13
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip