Den tighta matchserien mellan Edmonton och Dallas är framme i game 4, och att det blir en ny jämn match skulle inte förvåna mig. 

Edmonton hade 2-0 efter den första perioden senast och det kunde blivit något mer mål då man var klart bättre. Man gjorde dock en del misstag och förlorade sedan med 3-5 efter att Robertson gjort ett hattrick. 

Samtliga matcher har dock varit jämna resultatmässigt då en match gått till förlängning samtidigt som de andra två vunnits med två måls marginal efter mål i öppen kasse, så det är två likvärdiga lag som möts även om deras styrkor inte är samma, och här kan det på nytt bli en tight match. 

Dallas visade styrka senast när man trots en tuff inledning kunde vända matchen, och stjärnan Robertson vaknade till liv då han smällde in ett hattrick. Att Hintz var tillbaka i truppen var således nyttigt för honom, men även för hela laget. 

Man har en bra offensiv även om man inte har samma stjärnglans som Edmonton. Dock är defensiven starkare och som lag är man kompletta i samtliga lagdelar, och känslan är att det blir en ny tight match precis som tidigare. Hakanpaa är ett frågetecken inför matchen.

Skinner (Confirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: X och jag investerar 2u hos Coolbet  

This is the stats tab
This is the post tip