Edmonton ska här ta sig an LA Kings, och jag tar ställning i matchen.

Edmonton kommer till matchen med en 2-5 förlust. Koskinen hade det tufft i matchen och blev utbytt efter tre insläppta i andra perioden på sex minuter. Nu får han en ny chans till revansch och jag tror han kommer spela lika bra som tidigare.
Offensivt har man Draisaitl och McDavid, två spelare som delar poängligan i KHL med 51 poäng vardera, ruggigt imponerande. Man har några skador, men man bör vara numret större i matchen ändå.

LA Kings kommer från två raka förluster där man förlorat mot Washington och Anaheim. Man ligger sist i conferencen med 24 poäng på 29 matcher. En stor del till detta är det offensiva spelet då man har svårt att göra mål i matcherna, och man gör minst mål i conferencen.
Truppen är tunn och Kopitar får dra ett oerhört stort ansvar, och hittills har han inte fått mycket hjälp.
Man är conferencens klart svagaste bortalag med bara fem inspelade poäng på 13 matcher, och man kommer till matchen med nio raka förluster på bortaplan.
Martinez har saknats de senaste matcherna och saknas fortsatt här, ett klart kännbart defensivt avbräck.

Edmonton tycker jag ska ha en bra segerchans i matchen då man spelar hemma och möter ett riktigt bortasvagt LA Kings.

Quick (Unconfirmed) - Koskinen (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT