Natten till måndag ska Edmonton göra upp med LA Kings, och här bör man vara numret större.

Edmonton kommer från en förlust mot Seattle där man i ett målkalas fick stryk med 4-3. I matchen vaktade Skinner kassen och jag tycker inte han gjorde någon jättebra match, och här förväntar jag mig ett Koskinen får förtroendet.
Trots förlusten så har man spelat bra på slutet, och innan förlusten senast hade man tre raka segrar.

I denna matchen får man spela hemma i Rogers Place och där har man varit ruggit starka då man vunnit nio av tio matcher, och man har bara fått se sig besegrade av Philadelphia, så det är en klar fördel att spela på hemmais.
Truppen håller även den en klart högre nivå än gästerna då man har superstjärnor som McDavid och Draisaitl i laget, och här tror jag att man återigen vinner på hemmaplan.
Saknas gör bland annat Koekkoek, Nurse, Keith och Ceci.

LA Kings hade en bra period runt början av november där man tog sju raka segrar, och formen var riktigt bra.
Efter det har det dock gått klart knackigare då man i de åtta senaste matcherna bara vunnit en enda, och den kom hemma mot bottenlaget Ottawa, ett klart svagare lag än man ställs mot här.

I laget hittar vi spelare som Kopitar, Doughty och Arvidsson och visst är det bra spelare. Man har dock varken samma spets eller bredd som Edmonton har, och på bortais bör man få det tufft.
Saknas gör Lemieux, Athanasiou, Walker och Byfield.

Edmonton har en del skador i truppen men laget håller en bra nivå och nu när man även får spela på hemmaplan så tror jag att man visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Koskinen (Likely) - Petersen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip