Edmonton Oilers - Minnesota Wild

Goalies: Talbot (probable) vs Stalock (probable)

Vi fortsätter spinna vidare på Minnesota Wild som igår förlorade mot Vancouver Canucks med 5-2. I natt ställs man mot ytterligare en tuff uppgift på ett formstarkt Edmonton Oilers på hemmais väntar.

Edmonton Oilers inledde denna säsongen på ett riktigt tveksamt sätt. Man började med att spela Global Series mot New Jersey Devils i Sverige i en match där man inte riktigt kom upp i nivå och blev frånåkta relativt klart. Man föll med klara 5-2 och efter det så tog det ett tag innan Oilers hittade spelet. Ni har laget för en gångs skull verkar hitta en trygghet och radat upp 3 raka vinster mot bra motstånd. Man kommer senast från en 2-1 vinst efter OT mot Chicago Blackhawks där McDavid avgjorde i förlängningen. Detta var en stark seger då man kvällen innan hade spelat en tuff match mot Nashville Predators, en match där man vann med 5-3 efter en riktigt stark insats.

Minnesota Wild spelade igår som sagt, och jag rekade Ö5.5 mål i den matchen. Wild har varit bra och hade inför matchen mot Canucks 5 raka vinster i ryggen, men som jag skrev igår så beror det mest på bra målvaktsspel samt att man fått spela i trygga Excel Energi Center. Igår inledde man en 7 matcher lång roadtrip och av erfarenhet har Wild alltid varit lite svagare on the road. Tycker det syntes lite igår då man inte alls var lika bra som man sett ut hemma utan Vancouver var det klart bättre laget och Wild hade svårt att fånga upp Snabbare spelare som Elias Pettersson, som stod för två mål i matchen. I natt är laget B2B och frågan är om man har energi att studsa tillbaka dirket mot detta formstarka Oilers?

Wild väntas starta Alex Stalock i natt, en målvakt som länge varit backup i NHL. Dock är han som vanligt ingen stjärna och har i sina två starter denna säsong gått 1-1-0 med ett GAA på 3.45. Wild är i natt B2B vilket brukar betyda att man bör vara lite segare i benen, och när man möter ett Edmonton Oilers i bra form på hemmais känns det spontant som det blir tufft. Wild är som sagt inte alls samma lag hemma som borta och jag tror McDavid och co har mer juice i skridskorna och åker ifrån Wild i natt. Jag spelar därför

Match: Edmonton Oilers - Minnesota Wild
Spel: 1
Odds: 2.23
Insats: 4/7u
Bolag: 888Sports/ LeoVegas / Unibet
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip