Natten till torsdag bjuds vi på hockey mellan Edmonton och Montreal, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Edmonton kommer från en bra match där man slog just Montreal, och siffrorna skrevs till 4-1. Man hade dock svårt att få in pucken, och det stod 0-1 efter två perioder.
I den sista perioden la man dock i en växel till, och man gjorde en riktigt bra period då man vände matchen till seger.
Man ligger på en fin tredjeplats i divisionen då man vunnit 27/44 matcher, och vid seger här så tar man sig förbi Winnipeg och lägger beslag på andraplatsen.

Truppmässigt så har man en fruktansvärd spets i McDavid och Draisaitl som gjort 74 samt 63 poäng, och med det ligger de etta och tvåa i den totala poängligan.
I övrigt så har man en okej bredd, men mycket kretsar såklart kring sina stjärnor.

Nu är det en ny hemmamatch och där har man vunnit 14/22 matcher, så man trivs bra på hemmais.
Man har även åtta raka segrar på hemmaplan inför denna matchen där man slagit bra lag som Winnipeg och Calgary, och här bör man ha en bra segerchans.
Saknas gör Nugent-Hopkins och Koekkoek.

Montreal ligger på en fjärdeplats i divisionen och säsongen hittills har varit okej då man spelat ihop 47 poäng på 43 matcher.
Nu senast blev det dock förlust mot Edmonton där man tappade 0-1 till 4-1 i den sista perioden, och man orkade helt enkelt inte hålla emot ett riktigt starkt hemmalag.
Innan dess så blev det en 0-4 förlust mot jumbon Ottawa, så formen känns helt klart påväg åt fel håll.

Nu är det en ny match på bortais och där har man haft en del bekymmer på slutet, och faktum är att man bara vunnit tre av sina 13 senaste matcher på bortaplan, en siffra som är väldigt svag.
Saknas gör Gallagher samtidigt som Price är tveksam.

Edmonton har varit urstarka på hemmaplan den senaste tiden och gör man en liknande insats som senast så ska man ha bra möjligheter att ta en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Smith (Unconfirmed) - Allen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT