Edmonton gästas av NJ Devils som läckte rejält inatt, och jag tycker hemmalaget ska ha riktigt bra segerchans i denna match.

Edmonton kommer från en 3-2 seger mot Rangers efter förlängning. Segerreceptet hette såklart McDavid och Draisaitl, precis som så många gånger förr.
Man har steppat upp på slutet och vunnit fem av de sex senaste matcherna, och formen är bra hos laget för dagen.
Man har fått lite vila efter senaste matchen då man mötte Rangers natten till tisdag.
Hemmaplan är en fördel här då gästerna varit otroligt usla på bortaplan.

NJ Devils har stora bekymmer i truppen och man har otroligt svårt att vinna matcher, det är inte konstigt med Hall, Hischier och Zacha på skadelistan, för att nämna några.
Man spelade match så sent som natten tills onsdag, så man har inte alls mycket tid att ladda batterierna.
Matchen spelades mot Calgary och man överraskade när man hade 1-3 tidigt i andra. Men till slut orkade man inte och efter att man gick in i tredje perioden med 3-4 så förlorar man med 9-4, dvs 6-0 i sista perioden, och varken självförtroendet eller formen finns där just nu, vilket även sju raka förluster visar.
Bortastatistiken visar åtta segrar på 35 matcher, och med det är man ligans sämsta bortalag.

Nä, detta bör hemmalaget vinna mot ett tröttkört och formlöst Devils.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT