McDavid och gänget i Edmonton gästas av ett b2b Devils här, och jag tror klart mest på hemmalaget.

Edmonton har tappat lite de sista matcherna då man förlorat två raka matcher. Man ligger dock tvåa i conferencen och det gör man helt välförtjänt. Man har vunnit 5/8 hemmamatcher där man nu har tre raka förluster, så innan dess hade man 5/5. Draisaitl leder lagets interna poängliga med sina 29 poäng, och det ger honom en andraplats i den totala poängligan. McDavid är som vanligt med där uppe och står på 26 poäng, så spets finns i massor.
Man fick in Neal inför säsongen och han öste in mål i början, och han är uppe i elva stycken nu.
Nu vill man såklart studsa tillbaka på vinnarspåret, och det vore perfekt att göra det på hemmaplan mot ett förväntat slitet gästande lag.

NJ Devils spelade match inatt där man förlorade med 5-2 mot Calgary, så det lär vara en del trötta ben här. Resultatet senast var helt rättvist, och man visar fortsatt upp ett svagt spel.
Man har bara tagit fyra poäng på sex bortamatcher hittills där man också bara gjort elva mål.
Man tillhör botten av tabellen och jag trodde mer om laget inför säsongen. Gusev kom från ryska ligan inför säsongen och det är en spelare jag gillar, och han har öppnat helt okej. Det är dock många som måste höja sig för att man ska börja plocka segrar, och det var inget man såg av senast.

Tycker Edmonton visat klart mer hittills och med tanke på hemmaplan samt att gästerna är b2b så tror jag klart mer på dem, och jag tror man löser segern redan efter ordinarie tid.

Smith (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip