Edmonton Oilers - Buffalo Sabres

Goalies: Talbot (probable) vs Lehner (probable)

En match mellan två lovande lag står på schemat i natt när Edmonton Oilers gästas av Buffalo Sabres. Oilers som inlett denna säsong med 2 raka vinster mot Calgary Flames är satta som stora favoriter i natt.

Oilers har verkligen imponerat på alla och inte minst Connor McDavid. Den unge kaptenen har redan under de två inledande matcherna stått för 6 poäng varav 3 mål. Oilers denna säsong har en offensiv som heter duga och man har öst in mål. 12 mål på 2 möten mot Flames visar på väldigt fin offensiv. Dock har man läck bakåt och trots allt släppt in 7 mål vilket har varit typiskt Oilers de senaste åren.

Buffalo Sabres är på gång och man har likt Oilers ett väldigt ungt lag som väntar på att blomma ut. Man föll i öppningsmatchen mot Montreal Canadiens med 1-4 och ställt på en tuff utmaning i natt. Jack Eichel är skadad tillsammans med skickliga backen Kulikov. Dessutom saknas Evander Kane pga av brutna revben som han drog på sig emot Habs.

Med dessa spelare borta så ska Oilers såklart vara favoriter på hemmais men oddsen är löjliga på hemmalaget. Det är trots allt inledningen på säsongen och Sabres är inget uselt lag. Tror också att Oilers kan få problem när man får agera storfavoriter mot ett lag man exempelvis förra säsongen hade sett sig jämbördiga emot.

Nä denna matchup innehåller många unga spelare som inte räds att ge sig ut på offensiva äventyr och det är lätt hänt att det öppnar upp sig bakåt. Jag kommer därför satsa på överspelet här.

Nattens spel blir alltså

Edmonton Oilers - Buffalo Sabres Ö5.5 mål @ 2.10 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip