Stjärnspäckade Edmonton tar emot San José natten mot tisdag, och här ska det råda klasskillnad.

Edmonton kommer från tre raka segrar där man senast slog Seattle borta med 4-6, en match som också bjöd på ett hattrick få Evander Kane en bra kväll.
I matcherna innan blev det 6-3 mot Ottawa och 4-1 mot Dallas, så man levererar som vanligt offensivt, och det mot bättre motstånd än som väntar nu.

Laget leds av Connor McDavid som är uppe i makalösa 134 poäng efter 70 spelade matcher, och med det är han trettio poäng före lagkamraten Draisaitl som är tvåa i poängligan, så spetsen är kusligt hög i laget.
Där bakom har man även Kane, Hyman och Nugent-Hopkins samtidigt som Ekholm kommit in i truppen på slutet, vilket stärker defensiven, och här ska man ha goda chanser mot ett svagt San José.
McLeod och Murray saknas i matchen.

San José numret för små

San Josés förlust senast mot NY Islanders innebar att man nu är uppe i sex raka nederlag, och på de tolv senaste matcherna har det bara blivit en seger, så man är ett av ligans absolut formsvagaste lag.
Man är även jumbo i conferencen vilket säger en del om lagets kvalitet, och slutspel har man varit borta ifrån länge.

För ett tag sedan släppte man Timo Meier till NJ Devils vilket är ett stort avbräck offensivt. In kom namn som Zetterlund och Johnsson, spelare som dock inte alls är på samma nivå.
Erik Karlsson och Hertl är två av spelarna som sticker ut lite extra, men truppen tillhör en av de svagare i ligan, och här möter man ett alldeles för tufft motstånd.
Gajdovich, Kunin, MacDonald och Simek saknas samtidigt som Svechnikov är ett frågetecken.

Edmonton är det klart bättre laget i matchen och då man både har hög spets i truppen samt har fin form så bör man kunna avfärda ett svagt San José rätt enkelt, och jag tror på en bekväm hemmaseger i matchen.

Skinner (Unconfirmed) - Reimer (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip