Edmonton ställs mot ett Seattle som spelade så sent som för ett dygn sedan, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Edmonton öppnade säsongen på ett urstarkt sätt då man vann de fem första matcherna, och man slog lag som Calgary och Vegas.
Näst senast åkte man dock på sin första förlust då Philadelphia blev för svåra, och siffrorna skrevs till 3-5.
Man studsade tillbaka på vinnarspåret direkt nu senast då man slog Vancouver med 1-2, i och båda målen kom i powerplay.

Man har världens bästa spelare Connor McDavid i laget, och han leder den totala poängligan då han gjort hela 16 poäng på sju matcher. Man har även en superstjärna i Draisaitl som även han öser in poäng för laget.
I övrigt finns spelare som Nugent-Hopkins, Hyman och Puljujärvi, så laget håller en bra nivå, och här bör man vara bättre än gästerna.

Seattle spelade match så sent som för ett dygn sedan, och där blev det förlust med 1-3, vilket betyder att segersviten på två matcher bröts.
Spelmässigt gjorde man en bra match, men spetsen saknades offensivt, och nu när ställs mot tufft motstånd samtidigt som man bara fått ett dygns vila så är känslan att det blir en ny förlust.

Truppmässigt så har man några vassa spelare i Eberle, Schwartz, Gourde och Giordano som håller en bra nivå. Man har dock inte alls samma spets som hemmalaget, något jag tror blir avgörande i matchen.

Edmonton har stjärnor som McDavid och Draisaitl i laget vilket gör att man har en helt annan spets i laget än gästerna, något jag tror blir avgörande, och här tror jag att man visar sig starkast i matchen.

Koskinen (Unconfirmed) - Daccord (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip