Matchserien mellan Edmonton och Vancouver är nu framme i game 3, och här ska hemmalaget ha bra chans att vinna på nytt.

Edmonton föll i första matchen där man fallerade rejält efter en 1-4 ledning inför slutet av den andra perioden, och siffrorna blev tillslut 5-4.
Nu senast tog man en viktig seger där man vann efter förlängning, och spelmässigt gjorde man det klart bra då man skapade flest lägen i matchen.

Nu vänder man till hemmaplan för två raka matcher och just hemma har man varit ruskigt vassa under säsongen, så detta blir ingen enkel uppgift för gästerna.
Lägg även till att man har en glödhet McDavid som var inblandad i alla mål senast samtidigt som Henrique var tillbaka efter skada, så det är mycket som talar för en bra insats här, och jag tror man är starkast.

En stentuff bortamatch väntar Vancouver

Vancouvers framfart i ligan har nog ingen missat då man hamnade på en finfin tredjeplats i conferencen. Därefter slog man ut Nashville med 4-2 i matcher, något som gav Edmonton i kvartsfinal, en klart tuffare uppgift.
Inför denna matchen har man vunnit en och förlorat en match, och senast mötte man ett bättre Edmonton än matchen innan.

Man har en fin offensiv i laget med namn som Pettersson, Miller, och Boeser, så man kommer kunna såra Edmontons defensiv, något man också visat.
Man dras dock med en tung skada på målvakten Demko och när man möter spelare som Hyman, Draisaitl och McDavid är en målvaktsskada ingen man vill ha, och på bortais tror jag man får det väldigt tufft.
I övrigt saknas Poolman.

Skinner (Unconfirmed) - Silovs (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip