Speltips: Edmonton - Vegas

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-15 03:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.90
Tips: 1
Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights

Goalies: Talbot (probable) vs Lagace (probable)

Edmonton Oilers är laget som hade skyhöga förväntningar på sig inför säsongen men som man måste säga har floppat lite. McDavid och co inledde med en stark 3-0 seger mot Calgary Flames, men efter detta har laget knackat fram match efter match. Laget är endast 6-9-2 i år och detta är ett resultat som inte alls är i fas med vad laget förväntat sig. McDavid har haft svårt att göra mål, även om han fortfarande producerar assist, men jag och de flesta andra förväntar nog sig betydligt mer från honom. Senast föll man mot Washington Capitals med 2-1 efter straffar, men Oilers gjorde faktiskt en riktigt riktigt bra match. Man gjorde allt rätt under matchen och skapade mycket tryck mot Holtby som var det enda som stod i vägen för en seger. Laget vann skotten med hela 30-19 och spelet såg ut att sätta sig, något jag tror man tar med sig i natt.

Vagas Golden Knights slutar aldrig imponera, och även om laget kommit ner lite på jorden spelar man fortfarande en väldigt fin och bra hockey. Man visar ingen respekt mot något lag i ligan och visar att man kan slå alla. Senast gjorde man en riktigt bra insats mot Winnipeg Jets, som varit ett av ligans klart bästa lag såhär första delen av säsongen. Vegas vann med klara 5-2 och visade prov på bra effektivitet. Min fråga är dock på målvaktssidan som är enormt skadedrabbad, och även om Maxime Lagace gjorde en bra insats senast, håller han inte NHL-klass i mina ögon. Det är oerhört viktigt för Vegas att han får en bra start på matchen, annars blir de ofta överkörning likt de matchen Vegas spelat mot exempelvis NY Islanders och NY Rangers.

Hur som helst gillade jag det jag såg av Oilers senast och nu spelar man återigen hemma. Det är ju trots allt på hemmais Vegas visat upp sin bästa sida, och det ska vara klasskillnad på dessa lag. Mycket hänger på Lagace om Vegas ska ha chans i natt och jag tror det blir tufft. Jag spelar därför

Match: Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights
Spel: 1
Odds: 1.90
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystickLycka till!
  Edmonton - Vegas
Spela på Speltips Edmonton - Vegas
hockeystick - 14 November 2017 - 17:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar