NHL bjuder på en riktigt fin match natten till söndag då Edmonton tar emot Vegas, och här har jag hittat ett spel.

Edmonton har två superstjärnor i McDavid och Draisaitl i laget som står för det mesta offensivt, och då de gjort 60 poäng tillsammans så säger det en hel del, speciellt med tanke på att laget gjort just 60 mål framåt.
Ser man på de senaste matcherna har man blandat och gett då man bara tagit två segrar på de sju senaste matcherna, och nu senast fick man stryk av LA Kings med 1-3 där varken McDavid eller Draisaitl kom med i protokollet.

Laget lever väldigt mycket på sina två första kedjor där det förutom superstjärnorna finns namn som Nugent-Hopkins, Hyman och Kane.
Den sistnämnda är dock skadad och det är spelare som är framträdande i laget, så utan honom tappar man mycket kvalitet i andralinan, och med tanke på det tycker jag inte man ska vara favoriter i matchen.
I övrigt förväntas Yamamoto saknas, så det finns tunga avbräck i laget.

Vegas tog efter de två förlusterna en skön seger senast mot Arizona med 4-1, en seger som var väntad då man mötte svagt motstånd.
Ser man på säsongen i stort så ser man klart mycket bättre ut än i fjol då man missade slutspel, och just nu toppar man conferencen efter att man vunnit 14 av sina 18 matcher, vilket är ett starkt facit.

Nu väntar en tuff bortamatch men man har visat att man behärskar denna typ av matcher då man imponerat på resande fot och vunnit åtta av nio matcher, och förlusten kom mot Calgary med 3-2.
Ser man på laget så finns det massor av kvalitet i bland annat Eichel som imponerar samt Marchessault, Stone, Karlsson och Smith, så detta blir ett tufft test för hemmalaget.

Edmonton saknar två tongivande spelare i Kane och Yamamoto vilket gör att McDavid och Draisaitl blir väldigt ensamma. Visst är det spelare som kan avgöra matcher på egen hand, men mot ett starkt Vegas ska man knappast vara favoriter med tanke på avbräcken, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Skinner (Confirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip