Den glödheta matchserien mellan Edmonton och Vegas är framme i game 3, och nu är det två matcher i Rogers Place, Edmonton.

Edmonton gjorde en okej förstamatch trots att det blev förlust med 6-4, och man var med hela vägen då det avgörande målet gjordes i öppen kasse.
Nu senast klev man ut och gjorde en ännu starkare insats där man var fullkomligt överlägsna i första perioden då man hade 0-4 efter 20 spelade minuter.
Därefter lyckades man spela på ledningen och siffrorna blev 1-5, och man visad är upp ett sylvasst powerplay.

Nu är man hemma i Rogers Place för första gången i matchserien och i åttondelsfinalen mot LA Kings blev det två segrar och en förlust, så man trivs bra på hemmais.
I laget har man dessutom radarparet McDavid och Draisaitl, förmodligen de två bästa spelarna i världen där den sistnämnda är uppe på 13 mål i slutspelet efter åtta matcher, och här tror jag spetsen avgör för hemmalaget.
Murray saknas samtidigt som Janmark är tveksam.

Edmontons stjärnor avgör

Vegas fick en rätt enkel uppgift när man ställdes mot Winnipeg i åttondelsfinalen, en matchserie man både vann väntat och rättvist med 4-1 i matcher. Nu är det dock betydligt tuffare vilket man inte minst sett defensivt då man släppt in nio mål på två matcher, och då är man normalt sett ett bra lag bakåt.
Nu väntar även bortais och visst var man starka i grundserien. Nu är det dock annat med slutspel och tufft motstånd, så det gäller att man höjer sig rejält mot senast om det inte ska bli en ny förlust.

Man har ett bra lag med många skickliga spelare som Stone, Marchessault och Eichel för att nämna några. Man har dock ingen McDavid eller Draisaitl som kan vinna en match på egen hand, något som avgjorde den senaste matchen, och jag tror man får det svårt på nytt.
Thompson saknas samtidigt som Kessel är tveksam.

Edmonton har två superstjärnor som kan avgöra matcher på egen hand och även om gästerna har bra kvalitet i truppen så bör man väga för lätt, och jag går på hemmaseger i matchen.

Skinner (Unconfirmed) - Brossoit (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip