Matchserien mellan Edmonton och Vegas rullar vidare och här väntar en game 6, och det är vinna eller försvinna för hemmalaget.

För Edmontons del har det blivit seger i varannan match och i och med förlusten senast så ligger man illa till då man riskerar att åka ur här.
Man gjorde dock ingen dålig match senast trots 4-3, och det ska sägas att tre av Vegas mål kom under 1,5 minut.
Själva har man visat upp ett ruskigt bra powerplay då nio av de 17 målen kommit i spelformen.

Med superstjärnor som McDavid och Draisaitl så finns det otroligt bra spets, spelare som även kan vinna matcher på egen hand, och nu när läget är tufft tror jag de kliver fram och tvingar fram en game 7.
Murray saknas i matchen.

Edmontons stjärnor visar klass

Vegas har efter segern senast där Marchessault och Eichel klev fram med tre poäng vardera kopplat grepp om matchserien, en seger som dock kunde slutat annorlunda då matchen var jämn.
Man har helt klart en stark trupp där det finns en fin bredd, men jämfört med hemmalaget så har man inte i närheten av samma spets, och att möta ett hungrigt Edmonton på bortais kommer inte bli enkelt.
Thompson saknas samtidigt som Brossoit och Kessel är frågetecken.

För Edmontons del är det vinna eller försvinna som gäller, något jag tror passar stjärnor som McDavid och Draisaitl som bör kliva fram och leda laget, och jag går på hemmaseger i matchen.

Skinner (Unconfirmed) - Hill (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip