Tysk hockey på tapeten idag. Det är gästande Dusseldorf som ska försöka snuva Eisbären Berlin på segern här, jag tror dessvärre det blir svårt och tror hemmalaget är för starka.

Eisbären Berlin kommer med fyra raka segrar och formen är kanon. Senast vann man borta mot Bremerhaven med 1-4, en seger som inte var särskilt snygg, men man vann och det är ju det hockey handlar om.
På hemmaplan spelar man riktigt bra hockey och det är svårt för samtliga lag i ligan att komma och ta poäng.
Lagets poängkung heter Sean Backman och han står på 25 poäng på 23 matcher och har visat stadig form genom samtliga matcher.
Tillsammans med kedjekompisarna Sheppard och Petersen utgör man ett stort hot i offensiv zon.

Dusseldorf är ett bra hemmalag, men också ett betydligt sämre bortalag. Man ligger på plats tio i tabellen, där majoriteten av poängen är inspelade på hemmaplan. De tio senaste bortamatcher har slutat med åtta förluster och två vinster, och spelmässigt har man inte alls samma självförtroende som på hemmaplan.
Alexander Barta leder den interna poängligan, och det är en spelare jag inte skulle vilja ha som stöttepelare i mitt lag, och jag känner inte att laget sitter med den spetsen som behövs för att ta sig upp till de högre placeringarna i tabellen.

Ett bortasvagt Dusseldorf mot ett formtoppat hemmalag som dessutom slåss i toppen av tabellen bör bara kunna sluta på ett sätt, och jag tror hemmalaget spelar in samtliga poäng.

Speltips: 1 asian hcp -1 vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst vid tvåmålsseger eller mer och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip