Dags för andra och sista mötet i gruppen mellan Eisbären Berlin och Frölunda, och trots bortaplan så ska gästerna från Göteborg kunna ta en ny seger.

Eisbären Berlin hade inget att hämta i bortamatchen mot Frölunda senast då man förlorade med klara 7-1, och hemmalagets var sylvassa framåt.
Innan dess så slog man franska Grenoble med 2-8, ett motstånd som dock är av helt annan kaliber.

Man har flera skickliga spelare i laget, speciellt offensivt i namn som Regin, Boychuk och Noebels. Mot SHL motstånd såg man dock senast att man inte alls har lika lätt att skapa lägen som i den inhemska ligan, och även om man lär stå upp bättre på hemmaplan så tror jag inte att man räcker till här.

Frölunda har öppnat CHL-äventyret med två raka segrar då man vann premiären mot Mountfield med 4-2 för att sedan slå Eisbären Berlin med 7-1, vilket gör att man toppar gruppen.
Både Lasch och Friberg står på fem poäng vardera, och de har sett bra ut i matcherna.

Man har spunnit vidare på en fin försäsong där man bara förlorade en match samtidigt som man har förstärkt laget med bland annat Lars Johansson i kassen, en grymt bra målvakt som kommer ge enorm trygghet bakåt, och sett till truppen är man klart bättre än sina tyska motståndare här.

Eisbären Berlin får spela hemma i Tyskland här och det är en klar fördel. Man är dock numret mindre än Frölunda och även om siffrorna kanske inte springer iväg som senast så tror jag man får kliva av matchen som förlorare, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT
This is the stats tab
This is the post tip