Tyskland bjuder på en del fina matcher ikväll, den absolut finaste är matchen mellan Eisbären Berlin som gästas av Nurnberg i ett riktigt toppmöte!
Med tanke på form så tycker jag hemmalaget blivit lite för stora favoriter, och värdet finns hos gästerna.

Eisbären Berlin ligger tillsammans med Nurnberg och Munchen på en delad förstaplats i tabellen då samtliga lag spelat ihop 67 poäng. Visserligen har Berlin en match mer än de två andra lagen, men det är fortfarande tight i toppen. Formen är inte speciellt het hos hemmalaget och två segrar de fem senaste matcherna imponerar inte, samtidigt som man står på två raka nederlag inför denna matchen.
Senast förlorade man mot Grizzly Wolfsburg med 7-4, och då släppte man in sju mål på 21 skott. Innan dess släppte man in fem mål på 25 skott och förlorade 3-5, så defensiven har mer att önska inför denna tuffa match.
Firma Backman - Sheppard - Petersen gick poänglösa senast, och det är dessa herrar som ska föra det offensiva spelet för laget.

Nurnberg kommer med fin form då man står på tre raka segrar. 13 mål framåt har det blivit på dessa tre matcher och man känns sådär bra man kan vara ibland. 10 av 16 bortamatcher har slutat med seger, och man ligger trea i bortatabellen. Man har en bra trupp och spelare som Dupuis och Segal som gör mycket offensivt för laget. Man fick in John Mitchell i truppen för ett tag sedan och han har gjort 13 poäng på 17 matcher och kommit igång ordentligt sista matcherna då han står på fem poäng de två senaste. Han har rutin från NHL då han har över 500 matcher i bagaget.

Hemmalaget har blivit för stora favoriter då gästerna kommer med formen på topp, och här får vi ett kanonfint odds på Nurnberg.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip