Wings går in i den här premiärmatchen som favoriter, trots att man står som bortalag. Inte alls konstigt enligt mig då laget återigen ser väldigt spännande ut. De senaste åren har Wings byggt upp något och man är en plantskola där folk vill framåt. Resultaten har helt klart gått åt rätt håll och man har ett par fina skalper genom åren, även om de största framgångarna uteblivit. I vilket fall så är det en spännande trupp man har med flera intressanta namn, både från förra årets upplaga, men också ett par nyförvärv. Det är fem platser till Allettan senare i vinter och man är definitivt ett lag som är med och strider om plats fyra och fem. Jag anser redan att lag som Brödernas, Visby och Hanviken är tillräckligt starka för att knipa tre av de fem platserna. Sedan är det ganska öppet bland ett par lag och Wings är givetvis ett av dem. Enköping däremot kommer inte att spela någon Allettan och det är jag relativt säker på.

Enköping - ett lag utan framtid

Enköping är ett lag som jag i många säsonger tyckt ha varit ett ganska trött lag, om man beskriva dem på ett hårt sätt. De har ett lag där väldigt många har sitt hjärta i klubben och det är egentligen ingen vidare rullians bland spelarn, vilket gör att när de väl får fram något bra så lämnar dem och de nyförvärv som görs är oftast heller inget som gör något större avtryck i ligan. Man har sin stomme och den stommen har under de senaste säsongerna harvat nere på undre halvan av tabellen med ett spelsätt där offensiven inte direkt sprudlat. Jag går rätt hårt med sågen redan från start och kanske är de inte värda den här kritiken helt, men jag tycker verkligen Enköping är ett lag utan större framtid. Många av spelarna har gått igenom samma visa varje säsong och man kan ställa sig frågan; hur är hungern i laget? Försäsongen har varit tufft där man haft fem raka förluster, varav en mot just Wings.

En premiär är alltid en premiär och det kanske är en märklig klyscha, men är allt i sin ordning så åker Wings ifrån Enköping med tre poäng. Jag går dock på den lite mer säkra varianten och väljer att de kan vinna inklusive övertid/straffar också till oddset 1.77 hos Pinnacle .

Insats: 4/5 units
This is the stats tab
This is the post tip